Заставнівчанин Олександр Сташко, його дружина Олена і вся сім'я нині безмежно дякують лікарям, які зробили неможливе

 

Небайдужі жителі громади! Друзі!
Заставнівчанин Олександр Сташко, його дружина Олена і вся сім'я нині безмежно дякують лікарям, які зробили неможливе, а також усім людям за моральну та фінансову підтримку на шляху непростої боротьби за життя!

Наразі Олександр лікується у хірургічному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні. Позаду п'ять надскладних операцій, декілька кровотеч, тривале перебування у стані, коли лікарі уникали прогнозів, лише робили все, що могли.

Попереду — лікування і реабілітація, що теж потребують чимало коштів.

На щастя, є позитивна динаміка і щодня сильнішає надія на одужання. Молодий організм бореться. Однак сил все ще мало, а післяопераційні рани погано гояться. Доводиться заново вчитися ходити, їсти, планувати життя, яке нарешті колись вийде за межі лікарняних палат.

Олександр Сташко перебуває в лікарні ще з 11 грудня. Найсильніше його бажання — повернутися додому. За ці довгі два з половиною місяці родина максимально виснажена серйозними випробуваннями, тож наша допомога все ще доречна і дуже потрібна.

Дякуємо всім, хто відгукнувся на попередні заклики!

Нагадуємо, що важливі та добрі підбадьорливі слова в коментарях, і поширення допису, і молитви за здоров'я, і КОЖНА сотня гривень, переказана на картку!

Тому знову просимо всіх чуйних людей, хто має таку можливість, — допоможіть переказати гроші на картку для лікування та реабілітації Олександра Сташка.

Єднаймося знову, щоб допомогти!

Нагадуємо номер картки: 5168 7554 4924 5741 (ПриватБанк)

Картка відкрита на ім'я дружини — Олени Сташко.



Top