ТЕРМІНОВО потрібна допомога маленькій Заставнівчанці Штефюк Віталінці

 

Віталіна Штефюк перебуває в лікарні з 5 вересня 2019 року, через злоякісне захворювання (гострий лімфоцитарний лейкоз) в лікарні Campus Virchow-Klinikum, Клініка педіатрії, р.н. Онкологія / аматологія

Діагноз дівчинки: Гострий лімфоцитарний лейкоз

 Крихітці терміново необхідна інтенсивна хіміотерапія яка триватиме приблизно 6-8 місяців.

Батьки Віталіночки на жаль невзмозі осилити оплату лікування, адже це захмарні суми які потрібні негайно, і до тих пір поки донечка не пройде призначений курс хіміотерапії.

Тому батько Віталій та мати Оксана, звертаються до кожного, з проханням про допомогу, адже їх маленька донечка не може чекати.

Хвороба з`явилася миттєво та Віталіночка не здається, і мріє знову повернутись до рідної школи, до своїх друзів, а замість мрій, сьогодні лікарняна палата та люди які намагаються врятувати її життя.

Ми просимо всіх небайдужих людей допомогти врятувати маленьке ангелятко, благаємо, не залишатись осторонь чужої біди, адже незначна сума для вас, це великий крок до одужання Віталінки.

Карта ОЩАДБАНК - 5104 7700 2019 5048 - отримувач Оксана Штефюк (мати дівчинки)

Карта ПриватБанк - 5168-7573-2718-5700 отримувач Штефюк Віталій (батько)

 

Для довідок: Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..  або   Tel +38 050 5583060 або https://www.facebook.com/zastavna.net/

 



Top