Відео-звернення! В неділю 22 квітня на Центральній Площі міста Заставна Народне Віче з приводу виборів у Заставнівську ОТГ

 

Шановні заставнівчани! Ми Рух Справедливість Валентина Наливайченка збираємо в неділю 22 квітня на Центральній Площі міста Заставна Народне Віче з приводу виборів у Заставнівську ОТГ.

Тисячам виборців не дали змоги зробити волевиявлення за людей, яким довіряють, щонайменше 27 активних шанованих членів громади позбавили можливості долучитися до роботи на користь усіх мешканців Заставни, Вербівців і сіл, котрі згодом приєднаються до цієї ОТГ.

Відсторонення наших кандидатів від виборів у Заставнівську ОТГ з надуманих причин, використовуючи заангажованих владою вінницьких судей.

Вважаємо, що у Заставні проходить апробацію нова схема по усуненню від виборчого процесу опозиційних політиків і партії на наступних президентських і парламентських виборах.

Терпіти таку наругу над демократією ми не збираємося і оголошуємо рішучий протест тим, хто у неправедний спосіб намагається узурпувати владу у Заставні і на Буковині загалом.

Дуже сподіваємося на підтримку чесних і порядних людей у Заставні та інших районах області.

Сьогодні вони забрали конституційне право обирати і бути обраними у нас. Завтра прийдуть хазяйнувати і у ваші домівки.

Скажем разом рішуче НІ! 

Початок заходу – 22 квітня о 13:30

За зміст публікацій розміщених в розділі "Блоги", редакція сайту "Заставна сьогодні" відповідальності не несе.  Розміщеня власних публікацій за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою "для Заставни" Ідентифікація авторів обов`язкова!

Поділися з друзями



Top