Ⓡ Відео - Ресторан "Фараон" с.Веренчанка, запрошує на бенкет

 

Святковий бенкет, вечірка, корпоративне свято… Весільний бенкет, день народження, ювілей, річниця…

У нашому житті є багато нагод, щоб зібратися усім разом за святковим, щедро накритим столом!

Зателефонуйте нам, й ми організуємо будь-який захід за найвищими вимогами – прекрасне меню на Ваш вибір, смачнющі страви української, європейської, авторської кухні, святкове оформлення наїдків, супутній антураж, чудовий зал ресторану, а також відмінне обслуговування зал ресторану "Фараон" вміщує до 300 чоловік.

Кожне замовлений бенкет для ресторану «ФАРАОН» в селі ВЕРЕНЧАНКА особливий, унікальний, адже це свято, яке Ви довірили нам організувати.

Вашій увазі пропонується багатий вибір наїдків авторської кухні: фірмові й основні страви, холодні й гарячі закуски, салати й канапе, гарніри й мангал-меню.

Наші кухарі, справжні професіонали своєї справи, згідно з Вашими уподобаннями, філософськими та релігійними переконаннями, а також бюджетом складуть меню, що вміщатиме найсмачніші та найцікавіші страви, які гідно оцінять Ваші гості й ідеально підійдуть під формат саме Вашого свята.

Святковий стіл, як прийнято у нас на Буковині, буде щедрим, а страви, приготовлені для Вас з душею, ви, безперечно, забажаєте посмакувати знову.

Замовте бенкет в ресторані "ФАРАОН" – й Ваше свято обов’язково буде урочистим, радісним й запам’ятається гостям надовго.

З питань організації бенкетів і фуршетів:

➦Заставнівський район с. Веренчанка
☎ (095) 49-47-885
☎ (095) 69-27-011

В подарунок від ресторану

  • Знижка на проведення бенкету
  • Складання індивідуального меню
  • Спеціальні ціни на алкогольні напої

Поділися з друзями



Top