Увага! Запрошуємо громадян Заставнівщини до обговорень, щодо платної заміни газових лічильників

 

В Громадську організацію «УНІА» протягом тривалого часу надходять повідомлення від можливо ошуканих громадян, з приводу газових лічильників та інших питань щодо газопостачання.

Станом на 5 вересня до нас надійшло більше ніж пів сотні звернень, як в усній, так і в письмовій формі.

Нами було прийняте рішення організувати свого роду круглий стіл, куди запросити невдоволених громадян, юристів, представників Заставнівської дільниці Кіцманського відділення ПАТ «Чернівці ГАЗ» та представників влади.

Від представника Заставнівського Бюро Безоплатної Правової Допомоги, громадяни також зможуть отримати правові консультації юриста, та вразі необхідності, скласти позов до суду.

Всіх, хто бажає прояснити свою ситуацію з приводу газових лічильників, або ж вважає себе ошуканим, запрошуємо в понеділок на 10 годину в офіс ГО «УНІА».

За більш детальною інформацією та для реєстрації своєї скарги просимо звертатися в редакцію за телефоном: 050 558 30 60.

Також запрошуємо громадські організації яким не байдужі проблеми громади Заставнівщини до обговорення та участі в рішенні проблем.

Дзвінки та звернення  в редакцію «Заставна Сьогодні» по вул. Чорновола 6 (приміщення РДА) кабінет № 7, з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю.



Top