Чому люди не вірять у безкорисливу благодійність

 

Я заступник голови ГО "УНІА" Шендеровська Ольга Ярославівна, одна з тих людей, що публікують новини для всього Заставнівського району.

Мене мало хто знає, та саме сьогодні хочу розповісти читачам даного ресурсу що мене спонукає написати цей лист.

Всі ви мабуть вже чули про відкриття реалібітаційного центру на базі Заставнівської ЦРЛ, оголошення про це вже є на сайті.

Сьогодні почула, про те що ми, а саме організація УНІА, це робимо з якоюсь користю для себе, чесно кажучи хочу звернутись до тих людей з які так вирішили, обгрунтуйте свої звинувачення та поясніть з чого ви це взяли.

Скажіть, чому сьогодні не може бути таких людей які БЕЗКОШТОВНО щось роблять для інших, як показала практика, всі до кого ми звертались по допомогу, а це дуже багато людей, задавали запитання "А що вам з цього?".

Люди схаменітся, почніть щось робити для інших просто так, а якщо не можете, то хоча б захищайте себе та інтереси своїх сімей, почніть вже нарешті відстоювати свою думку, і не думати "а що я один можу зробити".

Творіть своє майбутнє, не будьте інертними, і тоді ви зрозумієте, що зробити щось корисне це не обов`язково заробити на комусь.

Якщо б ці люди, які довели мене сьогодні до сліз, три роки їздили по діткам які просто потребують хоча б якоїсь допомоги, вони сьогодні не думали про якусь користь.  

Нажаль, я розумію, що таких як Олексій Котик, Софія Остапович, Анжела Котик-Шевчук, Юлія Межинська, Олександр Панзига, ті хто немаючи нічого хочуть створити щось для інших, одиниці.

Мені чи комусь з нас непотрібна слава чи гроші, просто не ображайте, не знущайтесь над тими хто ще й досі намагається думати про інших.

Можливо хтось тільки посміється над прочитаним, та моя думка не зміниться, адже моя сім`я та вчителі вчили мене допомагати, співчувати, діяти і вашим діткам я того ж бажаю.



Top