Підприємці Заставнівщини обурені тим, що не зважаючи на карантин такі магазини як "Копієчка" працюють, при цьому недотримуючись умов надзвичайного стану

 

Зайшли у «Копієчку» і обалділи! На полицях – макарони… З якого б це дива? - питаємо у продавців. Виявляється у комерційників немає сумління.

А зухвалість та пофігізм прямо таки  зашкалює. Після того, як у регіоні оголошено надзвичайну ситуацію, власник цієї торгівельної мережі вирішив розширити асортимент прянощами та спеціями, а отож, на їх думку, стати ПРОДУКТОВИМ магазином.

Ну чи не маразм?! А люди? Що люди  знову проковтнуть, мотивуючи, що смертельна загроза десь там – далеко, мене не зачепить! Спішимо розчарувати «пофігістів» -- смертоносний вірус може ввірватися у кожну родину будь-якої миті, якщо нехтувати заходами безпеки. Ви готові до цього? Ми – ні!!!

Пройшлися продуктовими магазинами. У деяких – продавці на касах працюють без масок та рукавичок. Дівчата хвилюються, адже розуміють реальну для себе загрозу. У кожної є родини, діти, батьки, дідусі та бабусі. Нарікають, що придбали б маски і самі, але у Заставнівських аптеках їх немає.

       ТОМУ НАПОЛЕГЛИВО ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ВЛАСНИКІВ ПРОДУКТОВИХ МАГАЗИНІВ!

Не будьте байдужими до здоров’я своїх працівників. Саме ви повинні забезпечити їх засобами індивідуального захисту: одноразовими масками, рукавичками та антисептиками.

P.S. На момент виходу публікації магазин «Копієчка» закритий



Top