Грекул-Ковалик Тетяна Анатоліївна - Мої пріоритетні завдання, сфера освіти, культури, молоді та спорту

 

Грекул-Ковалик Тетяна Анатоліївна, народилася 24 квітня 1984 року в селі Шипинці, Кіцманського району, Чернівецької області.

Громадянка України.

Мої пріоритетні завдання:

Сфера освіти, культури, молоді та спорту:

  • створення сучасного позашкільного Центру розвитку дітей (робототехніка, Мала комп’ютерна академія, правові читання тощо);
  • діяльність молодіжних рад при міських радах, при школах – шкільних парламентів, з метою кращого реагування на виклики сьогодення у формуванні громадської позиції підростаючого покоління;
  • обширне знайомство учнів району з Буквою закону – правове виховання.
  • іменні премії для обдарованих дітей. Всебічне сприяння проведенню та участі таких учнів (дошкільнят) у різноманітних конкурсах та спортивних турнірах в Україні та за її межами.

Іфраструктурні та екологічні проєкти:

  • система роздільного збору сміття і побутових відходів у містах і селах району, з перспективою його переробки!;
  • проблема безпритульних тварин. З одного боку – принцип гуманізму і право на життя «братів» наших менших, з іншого боку – турбота про жителів громад, а особливо малолітніх! Створення та підтримка притулку, вакцинація, стерилізація, кастрація тощо.

Соціальний захист населення:

  • удосконалення програм надання допомоги малозабезпеченим сім’ям, одиноким, пристарілим, ветеранам АТО, а також дітям з особливими потребами.

Освіта: вища.

2001–2006 р.р.: навчалася та закінчила юридичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію магістра права.

2011–2014 р.р.: навчалася та закінчила аспірантуру Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за спеціальністю 12.00.01 – «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень».

Відомості про місце роботи та посаду(заняття):

2003–2005 р.р.: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, секретар деканату юридичного факультету.

2007 р. – по даний час: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, асистент кафедри людських прав юридичного факультету, кандидат юридичних наук, автор 25 наукових публікацій з історико-правової тематики.

2014 р. – по даний час: Буковинська мала академія наук, керівник секції «Правознавство», член журі, керівник науково-дослідних робіт слухачів БМАН.

Сімейний стан.Одружена. Чоловік – Ковалик Василь Васильович (10.05.1977 р.), донька – Ковалик Дар’я Василівна (20.01.2006 р.), сини (двійня) – Ковалик Роман Васильович і Ковалик Богдан Васильович (14.06.2018 р.)

Місце проживання.З 1989 року і по даний час з сім’єю проживаю у м. Заставна.

 

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top