Про "кота у мішку на 5 років" або навіщо депутатам (не те , що Заставнівчанам) забагато знати

 

Саме такі проєкти рішень з пустографками, замість прізвищ, депутати Заставнівської міської ради отримали на руки 12 листопада 2020 року.

Хтось може пояснити для чого, замість прізвищ, були прочерки? Слабо віриться, що голова не знав прізвища особи, яку буде подавати на заступника, чи секретаря міської ради, чи секретаря виконкому?

Важко повірити, що невідомі йому були також особи, які ввійдуть у виконком та їх кількість. .. Але навіщо депутатів завчасно заставляти хвилюватися? Може, чиєсь прізвище їм не сподобається, або будуть якісь запитання, чи, не дай Боже, когось свого запропонують включити у виконком?

Краще з листочка, швидко голові зачитати, хто ввійде у виконком, а депутати по пам'яті в пакеті, хай проголосують. Подумаєш: ""яка різниця"!

Замість депутатів голова їх і по комісіях розформував, а більшість ручна скопом проголосувала!

Правда, депутатів всіх забули по комісіях розформувати. Тож сьогодні мав місце конфуз: рішення ради на сайті оприлюднили про комісії, а не всі депутати змогли себе там знайти.

А шукали відчайдушно! Бо на сесії не кожен зміг запам'ятати, в яку комісію його назначив ( А навіщо депутатів питати, куди хочуть йти працювати? "Какая разніца"?

А якщо серйозно: то все це є значним порушенням законодавства України, яке і голова, і секретар, і депутати обіцяли дотримуватися. Бо принцип прозорості та відкритості лежить в основі місцевого самоврядування, але не в Заставнівській громаді.

#установча_сесія #Заставнівська_міська_рада #бєзпрєдєл

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top