Свавілля Заставнівських газовиків немає меж

 
Вчора , 12.03.2021,близько 17 години працівниками ПАТ "Чернівцігаз" без попередження та будь-якого документального оформлення та пояснень, було припинено газопостачання підприємство "Віойл-Зерно" та два приватних помешкання по вулиці Бажанського. Відключення проведено шляхом закриття і пломбування запірного крана на відводі від магістрального газопроводу сіл Товтри-Дорошівці.
При цьому ні посадовим особам підприємства, ні приватним абонентам не було вручено жодних офіційних документів.
При цьому, як у підприємства, так і у приватників немає жодної заборгованості за спожитий газ, транспортування, наявні всі дозвільні документи і договори тощо.
Своїми діями працівники ПАТ "Чернівцігаз" порушили ряд чинних законодавчих актів, Кодекс газопостачання України, постанов КМУ та договірних зобов'язань.
В звязку з цим я звернувся з заявою до правоохоронних органів про вчинення правопорушення працівниками ПАТ "Чернівцігаз" та жадаю отримати аргументовані пояснення від посадових осіб сумнозвісної контори.
P.S. Тиск на підприємство зі сторони "Чернівцігаз" ведеться вже не перший рік, але вперше від цього стаждають разом з нами побутові споживачі.
Ціль цих брудних маніпуляцій змусити підприємство розірвати договір на постачання газу з незалежним постачальником, який продає газ на вигідних умовах , і купувати його на третину дорожче у ПАТ "Чернівцігаз", ще й по передоплаті. Антимонопольне законодавство - це теж не для них!
Автор: Serg Vdovithenko



Top