Переваги оренди дизельних генераторів

 

Дизельні генератори ‒ це розповсюджене обладнання, яке використовується для безперебійного постачання електричної енергії.

При цьому воно може встановлюватися як на промислових підприємствах, так і в приватних будинках. Використання такого обладнання надає господарю чималі переваги, завдяки яким він може не переживати про можливе відключення електроенергії.

Взяти в оренду якісні дизельні генератори ви можете в компанії Далгакиран, яка відома як постачальник надійного промислового обладнання.

Особливості дизельних генераторів

Дизельний генератор ‒ це пристрій, оснащений двигуном внутрішнього згоряння, який переробляє паливо в електричну енергію. Основною перевагою дизельного генератора є його здатність працювати тривалий час. Подібний пристрій здатний працювати без перерви 6-8 годин, що істотно вище ніж у бензинових аналогів (2-3 години). До того генератор зовсім не перегрівається, а маленька летючість палива забезпечує високий рівень безпеки при роботі пристрою.

До того ж дизельна електростанція володіє такими додатковими перевагами:

  • надійністю роботи;
  • можливість легкого ремонту при поламці;
  • економічністю ‒ чим довше працює генератор, тим більше грошей він вам економить;
  • довгим терміном експлуатації;
  • маленька витрата палива.

Через подібні переваги дизельні генератори користуються величезною популярністю на промислових підприємствах і сільськогосподарських угіддях, які потребують великого обсягу електроенергії. В приватних будинках також використовуються генератори на дизелі, але меншим чином через кілька основних причин:

  • великий рівень шуму та вібрацій при роботі;
  • великі розміри пристрою;
  • велика кількість вихлопних газів;
  • складність в керуванні;
  • робота тільки в температурному діапазоні від 0 до 35 градусів за Цельсієм, в мінусову температуру дизельне паливо замерзає, а в сильну спеку воно стає надто в’язким, через що втрачає свою ефективність.

Подібне поєднання переваг і недоліків зробило дизельні генератори популярними на промислових об'єктах. Але в приватних будинках для такого обладнання слід відвести окреме приміщення, оскільки воно погано працює при екстремальних температурах. До того ж слід подбати про звукоізоляцію кімнати, щоб під час роботи пристрій не заважав мешканцям.

Якщо на вашій ділянці проводяться будівельні роботи і вас на деякий час відключили від центральної електромережі, то оренда дизельного генератора є відмінним способом забезпечити будинок електричною енергією на нетривалий час. Дизельна електростанція чудово працює протягом довгого часу, тому ви взагалі не страждатимете від незручностей.



Top