Осушувачі повітря для басейнів позбавлять від корозій та грибків

 

Басейни, тільки при одному згадуванні про них у кожного виникає відчуття відпочинку, веселощів, релаксу. Та як часто стається, особливо у критих басейнах, наші емоції дещо вщухають коли ми помічаємо вапняний осад або ж таку неприємну корозію на поручнях та металевих елементах, вже не кажучи про мокрі стіни та плісень яка утворюється від постійно вологого повітря.

Та сьогодні цього всього можна позбутись хоч як би це не лунало дивно, але саме пар та звичайне випаровування води стає причиною таких негативних наслідків, але якщо придбати такий апарат як осушувач повітря для басейнів ви не тільки позбудетесь корозій, але й створите комфортніші умови для перебування в басейні.

Всі ми знаємо що на жаль через мірна вологість в приміщенні це як інкубатор для різних грибків та цвілі дихаючи якою люди часто хворіють на безліч захворювань та якщо в приміщенні встановити осушувач повітря для басейнів ви позбуваєтесь від надлишків вологи та запобігаєте розвитку цих вельми не добрих паразитів та мікроорганізмів що робить приміщення сухим, комфортним і допомагає людині не думати про грибки чи плісень, а просто отримувати задоволення.

Як працює осушувач повітря

Це прилад який нормалізує повітря в приміщенні, працює це таким способом. Осушувач втягує вологе повітря та проганяє його по теплообміннику випарника з фреоном. При цьому вся волога яка потрапляє в агрегат створює там конденсат який стікає в спеціальні ємкості в апараті, а вже сухе повітря повертається в приміщення.

Осушувачі повітря для басейнів схожі на побутові, але дивлячись на більші площі басейнів вони потужніші та краще захищені від корозій через те, що знаходяться в приміщеннях де постійно присутня волога.

Звичайно розробники такого дива продумали все для своїх споживачів та створили осушувачі різних параметрів та потужності щоб кожен міг обрати саме той апарат який потрібен йому по площі приміщення, також осушувачі повітря можуть бути стаціонарні і переносні що дуже зручно якщо у вас кілька приміщень з підвищеною вологістю.

Також не варто забувати і про ще одну позитивну сторону осушувачів, у кожному з них є фільтри які дуже ефективно справляються і з очищенням повітря, адже це не менш важливо якщо в басейні здійснюється недостатнє провітрювання приміщення, тим самим ми позбуваємося так званих затхлих запахів.

Варто пам’ятати, що якщо обрати занадто слабкий осушувач повітря для великої площі він працюватиме практично безперервно що в кінцевому результаті зменшить його продуктивність або ж він швидко зламається, тому краще обирати саме такі моделі які підходять вам по параметрах.

Сьогодні виробники потурбувались не тільки про функціонал даних апаратів, але й про їх зовнішній вигляд який дозволяє з легкістю вписуватись в той чи інший дизайн басейнів, а виглядати як ще один елемент декору.

 

 



Top