Оцинковані листи незамінний матеріал сьогодення

 

Оцинкована сталь в листах це один з найбільш затребуваних видів сортаменту в продажу продукції металопрокату.

Широкий спектр застосування даного матеріалу, можливість різання в розмір і простота обробки роблять її популярною в промислових потребах, цивільному будівництві та народному господарстві. Якісне цинкове покриття збільшує термін експлуатації, сталевий лист оцинкованный цены доступні та термін експлуатації кілька десятиліть, захищаючи від корозійних процесів навіть без додаткового покриття.

Переваги оцинкованої сталі

Отже, основна перевага металопрокату з оцинкуванням – матеріал з якісним і стійким захисним покриттям. Якщо процедура нанесення залізоцинкового або цинкового сплаву поверх листа була виконана відповідно до ГОСТ, забезпечується дифузія, тобто взаємне проникнення молекул речовини один в одного, створюючи надійне зчеплення, яке не порушується в процесі обробки листа і виготовленні виробів.

Також об'єктивними перевагами продукту є:

Велика різноманітність сортаменту по товщині листа і нанесеного захисного шару.

Стійкість до впливу агресивних середовищ.

Стійкість до механічних впливів, в тому числі до ударів.

Собівартість виробництва оцинкованої сталі нижче, ніж у нержавіючої, а характеристики практично не відрізняються.

Споживачі мають можливість вибрати варіант оцинкованої листової сталі для будь-яких потреб, при цьому витрати будуть прийнятними в співвідношенні з рівнем доходу. Висока якість і демократична ціна запорука комерційного успіху продукції

Металеві вироби мають багато плюсів перед своїми конкурентами каменем і деревом. Лист заліза володіє майже однаковою легкістю, якщо порівнювати його з деревом, однак при цьому він набагато міцніше (міцність його порівнянна з каменем, при цьому метал значно легше).

Основний недолік металу це на жаль корозія. Наприклад, необроблений кузов автомобіля може прослужити всього десять років, після цього він буде схильний до корозії та вже через кілька років метал повністю буде іржавим.

Є безліч способів, за допомогою яких можна боротися з корозією. Один з таких способів, антикорозійна обробка різними складами. Основний мінус подібних складів полягає в тому, що якщо він зітреться, то відкрите місце стане повністю беззахисно перед корозією. В наші дні один з найбільш ефективних методів запобігання корозії цинкування металу і на щастя сьогодні це можливо.



Top