Як обрати вуличний біотуалет для масових заходів

 

Прогресивний ринок каналізаційних систем сьогодні готовий запропонувати своєму споживачеві декілька різновидів комфортних біотуалетів. Ці пристрої готові забезпечити відпочинок з комфортом в будь-якому місці, де немає можливості облаштувати звичайні зручності.

На сьогоднішній день пікети чи фестивалі це звичайні речі з які організовуються для людей різних вікових категорій.

Та скрізь де б ми не були серед великого скупчення людей завжди виникає проблема з туалетами, коли організатори не враховують потрібної кількості туалетів для людей  свято перетворюється в стояння у чергах до туалету. А це не аби як не тільки портить враження від свята, а і стає неприємним моментом цілої картини.

Тож щоб такого не ставалось на ваших фестивалях, ярмарках, концертах то що, варто запам’ятати про те що проблему можна вирішити просто і швидко, замовивши вуличний біотуалет або кілька їх видів в залежності від кількості запрошених людей.

Чим зручні біотуалети

Всі ми знаємо що біотуалети можна поставити будь-де чи то ярмарки в центрі міста, чи то фестиваль серед поля, чи лісу, біотуалети легко транспортуються, не займають багато місця, не шкодять оточуючому середовищу.

Це такий собі міцний пластиковий контейнер який легко встановити де завгодно, вони не виділяються особливими конструкціями чи якимось дизайном, та зате існують кількох видів, є біотуалети навіть спеціально призначені для людей з інвалідністю, що дозволяє їм не відчувати якихось незручностей, а жити як всі повноцінним життям отримуючи задоволення від оточення.

При обговоренні організаційних моментів здебільшого люди думають що можна обійтися без такого як туалет і це є найбільша помилка тому що люди не можуть кілька годин поспіль танцювати, пити різні напої, їсти смаколики і після цього не мати змоги звільнити свій організм.

Здебільшого відсутність туалетів приводить до того що люди справляють нужду десь неподалік і після таких свят прибиральники не тільки збирають сміття довкола.

Сьогодні біотуалети можна замовити в оренду в любій кількості та розмістити їх таким чином, щоб люди не гуртувались в одному місці, та якщо ви частенько організовуєте масові заходи можна й тупити їх, щоб мати власні, хоча це і доволі дорого, та варіант з орендою все ж таки краще.

Величезною перевагою моделей рідинних біотуалетів є повна відсутність неприємного запаху після перероблювання фекалій. Також під час самого процесу розщеплення не виділяються гази, тому зазвичай такому  біотуалету не потрібна додаткова вентиляція.



Top