Де купити страховку онлайн для туристичної подорожі?

 

Турист, вирушаючи у подорож, ретельно планує маршрут, заздалегідь купує квитки, бронює готель. Всі ці турботи приємні. Їх головна мета - зробити відпочинок незабутнім і максимально якісним.

При цьому часто мандрівники забувають про можливі неприємності і труднощі, які очікують мандрівника на кожному кроці в чужій країні. В результаті довгоочікувана відпустка або відрядження можуть бути затьмарені неприємним подією або хворобою. Останні не лише завдають великого клопоту за кордоном, але і виливаються у чималі рахунки, наприклад, за надані медичні послуги.

Щоб застрахувати себе від усіляких неприємностей і уникнути непередбачених фінансових витрат під час закордонної поїздки, слід завчасно оформити страховку. Документ на руках відповідного зразка від перевіреного страховика з надійною репутацією допоможе при настанні страхового випадку, заощадить нерви і гроші.

Навіщо потрібна онлайн страховка?

Для оформлення візи у будь-якому посольстві або дипломатичному представництві від мандрівника у обов'язковому порядку зажадають страховий поліс, оформлений на весь період перебування за кордоном.

Без поліса на руках отримати візу навряд чи вийде. Навіть при відвідуванні країн по безвізу працівники прикордонної служби можуть попросити пред'явити поліс при перетині кордону, а в разі його відсутності відмовити туристу у в'їзді.

Туристична страховка онлайн БолгаріяПри цьому не варто думати, що страховка необхідна виключно для візи. Досвід завзятих мандрівників показує, що страхування - не малоприємна формальність, а необхідність. Медпослуги за кордоном (особливо, в країнах Європи), стоять у кілька разів дорожче, ніж в Україні. Страховка ж допомагає захистити власне здоров'я і навіть життя, забезпечує отримання необхідної медичної та іншої допомоги в повному обсязі при настанні страхового випадку.

Миттєве страхування онлайн від УкрФін за найпривабливішими цінами

Сервіс УкрФін - найкращий майданчик для вибору і покупки страховки у будь-яку точку світу. На сайті ukrfinservice.com.ua ви можете миттєво оформити страховку за лічені хвилини.

Ціна поліса буде визначатися обраними програмами страхування, а також іншими значущими факторами:

  • країна поїздки;
  • тривалість перебування за кордоном;
  • вік, стать, стан здоров'я застрахованого особи;
  • мета поїздки (страхування туристів для занять екстремальними видами спорту обійдеться на порядок дорожче).

Миттєва туристична страховка у Києві онлайн від ukrfinservice.com.ua - найкраще рішення для тих, хто хоче заощадити час, сили і гроші!

Вибирайте кращі пропозиції від провідних страхових компаній України на сайті УкрФінСервіс і сміливо вирушайте у подорож. У разі необхідності допомогу буде надано 24 години на добу 7 днів на тиждень, у будь-якому куточку світу.



Top