8 стильних способів замінити джинси: ідеї стилістів

 

Джинси – класична база, але іноді хочеться чогось незвичного та свіжого. Інший випадок, коли денім заборонений дресс-кодом.

Як урізноманітнити свій гардероб за допомогою брюк, розкажуть експерти бренду Gepur. Свій ідеальний варіант обирайте тут  https://ua.gepur.com/catalog/bryuki-leggensy-shorty .

Леггінси

Облягаючі, як друга шкіра. У них ви будете почувати себе комфортно, іноді вони навіть злегка зменшують об'єми, тому їх спокійно можна носити і з парою зайвих кг в області стегон. Обирайте моделі з щільних тканин, наприклад еко замші. Вони допоможуть скласти і образ в дусі спортивного шику, і жіночний наряд з туфлями-човниками.

Шкіряні штани

Залиште рокерський стереотип осторонь. Зараз все набагато цікавіше. Шкіряні штани на високій талії, розкльошені або завужені, закриваючі підбори, або ⅞. В такому розмаїтті ви точно знайдете свій варіант. Якщо дрес-код дозволяє, вони можуть стати частиною ділового лука. До вечірнього лука шкіра додасть гостроти, але при цьому ви все одно будете виглядати жіночно.

жіночі шкіряні штані фото

Палаццо

Найпростіший спосіб приховати недоліки ніг. Але крім цього штани палаццо – тренд цього року. Суворі офісні в нейтральних кольорах, зі стрілками або шовкові в соковитому кольорі куркуми – для відпустки біля моря. Цей фасон виглядає дорого і йде всім.

Єдиний нюанс – палаццо краще поєднувати з взуттям на підборах або платформі.

Кюлоти

Широкі бриджі іншими словами. Підходять дівчатам з широкими плечима, – врівноважують фігуру. Можуть слугувати оригінальним елементом офісного лука або частиною легкого літнього наряду. Завдяки просторого крою, вони зовсім не парять і носяться легко.

Спортивні штани

Спортивний шик – улюблений тренд останніх років. Щільні бавовняні штани на резинці модні гуру носять з класичними “човниками” та піджаком. Якщо таке поєднання для вас занадто екстравагантно, замініть туфлі на підборах масивними кросівками, а піджак – кардиганом. Під кардиганом нехай буде нейтральна майка з трикотажу або шовку. Це простий, але актуальний лук на кожен день.

жіночі штани фото

Шорти

Навіть в умовах суворого ділового дрес-коду, цей елемент одягу може бути доречний. Для роботи шукайте модель з костюмної тканини або щільної бавовни в нейтральних кольорах або в клітинку. Найактуальніший варіант клітини в цьому році – “принц уельський".

Влітку шорти просто незамінні. Замість джинсових, обирайте моделі з льону, бавовни або трикотажу в актуальних відтінках сезону:

  • колір куркуми;

  • червоний;

  • хакі;

  • природні відтінки рожевого;

  • насичений синій.

Штани ⅞

Ця довжина настільки популярна, що штани стандартної довжини іноді носять з підворотами. Якщо ви обираєте жіночну класику, носіть з такими брюками туфлі-човники без застібки, тому що будь-яка додаткова горизонтальна лінія в цьому випадку візуально вкорочує ноги. Така довжина доречна і в класиці, і в кежуал стилі, і в спортивному шику.

Шорти-спідниця

Ще один вдалий варіант для офісу. Спереду вони виглядають як спідниця міні, ззаду видно крій шортів. У такій “спідниці” вам буде зручніше, незважаючи на коротку довжину, але загальний вид буде все такий же сміливий. Якщо довжина до середини стегна дозволена в вашому випадку, обов'язково складіть пару комплектів з такими шортами.

жіночі шорти та шорти-спідниці фото

Розмаїття гардеробу легко досягти без особливих витрат. Обирайте оригінальні моделі. Погляньте на базовий гардероб по новому і поставте свої індивідуальні особливості на щабель вище моди. Бажаємо продуктивного шопінгу, з любов'ю, Гипюр!



Top