Що краще мода чи живий домашній стиль

 

Кожна дівчина стежить за своєю зовнішністю, при цьому, не забуваючи стежити за зовнішністю жінок, що оточують її, а також регулярно поглядати в глянсові журнали, постійно звіряючись, чи так вона одягається,

чи не "поскакала" мода на місяць вперед але удома ми намагаємося носити тільки такий одяг в якій нам легко і зручно наприклад  таку як жіночий халат для дому

Хтось знаходить в цьому "сіль" життя, за умови достатнього фінансування, і неухильно дотримується усіх тенденцій і сезонних "фішок" навіть перебуваючи в дома. Звичайно, кожна жінка має право божеволіти тим способом, який їй подобається, проте не треба простим дівчатам уподібнюватися "постерным" пані адже інколи легенький домашній халатик не тільки може бути зручним але й сексуальним, і повірте що вашому чоловікови чи хлопцеві буде байдуже модний він чи ні.

Адже мода далеко не завжди підходить до природного образу, і частенько приємний вигляд милої дівчини, яка не наслідує модні віяння в одязі, виглядає набагато привабливіше, ніж модний набір "ганчірок", які носять горду назву "Модні сукні сезону 2019" або щось типу того.

Літня мода, весняна або зимова, це абсолютно неважливо, вона завжди є пережитком старих часів які вже добре забули. Більше того, мода частіше за все створює жінок-клонів, які повторюють одна за одною, як малі діти, забуваючи про те, що істинна краса в неповторності. Справжній шарм і приховану силу дівчатами і жінкам надає стиль, а не мода і не важливо вдома ми чи на прийомі в королеви.

Навіть якщо дівчина завжди носить однаковий тип одягу, який ідеально відповідає її внутрішньому наповненню, то скільки завгодно іменитий дизайнер завжди похвалить її за здатність бути собою.

А ті, хто намагається відповідати літній моді (чи будь-який інший), вбираючись у відповідність з тенденціями, підгляненими в журналах для багатих нероб, потихеньку перетворюються на маріонетки, яким говорять, що носити і як носити.

Подумайте, чи потрібно вам це? Адже чоловік, бачачи "ляльку", не заглядає глибше за верхню оболонку.

Але якщо перед його поглядом з'явиться своєрідна і стильна дівчина в просотому простому халатику який ніби каже «розгорни мене і ти побачиш що там», то його погляд, почне блукати по зовнішності, затримається на її особі і шукатиме "родзинку".

Думайте самі, що для вас важливіше: "мертва" мода або "живий" домашній стиль з жіночими халатиками від podushka.com.ua!



Top