Компанія Samsung випустила найкращий флагман 2020 року

 

Самсунг S20 був презентований і випущений у продаж на початку 2020 року. З того часу мільйони любителів бренду вже охрестили флагман найкращим творінням компанії. Користувачі стверджують, що краще телефону для створення контенту просто не знайти.

Сьогодні в магазинах можна знайти три моделі цього флагману:

  1. Samsung Galaxy S20.

  2. Samsung Galaxy S20 Plus.

  3. Samsung Galaxy S20 Ultra.

Зовнішньо вони між собою дуже схожі, але між ними є деякі відмінності і про них ми поговоримо далі.

Samsung Galaxy S20

З трійки ця модель коштує найдешевше і підійде тим, хто хоче мати гарний сучасний телефон, але не женеться за інноваційними фішками в наповнені.

Слід відзначити, що компанія добре пропрацювала функціонал цього флагману і продумала до дрібниць всі нюанси. Наприклад, розблокування відпечатком пальцю і раніше працювало дуже добре та швидко, але в новому S20 Samsung Galaxy ця функція працює просто миттєво.

Головний фокус в усіх трьох моделях було зроблено саме на якість камери.

У Самсунг S20 вона має розрішення у 64 МР і створює дуже чіткі, яскраві та деталізовані кадри. Крім основної, на передній панелі телефону розміщено ще дві камери. Така їх кількість розширює можливості мобільної фото та відеозйомки, наприклад:

  1. Можна створити фото у 30 кратному збільшенні і при цьому не втратити його якість.

  2. Є можливість зйомки відео у 8К форматі.

  3. Завдяки автоматичному налаштуванню за допомогою штучного інтелекту смартфон створює дуже якісні нічні знімки.

  4. Фронтальна камера знімає нові форми контенту — слоуфі. Це короткі уповільнені відео, які прийшли на зміну селфі.

Компанія Самсунг допрацювала також ємність батареї та штучний інтелект, який контролював її витрати. Тепер телефон витримує до 65 годин безперервної розмови.

Samsung Galaxy S20 Plus

Відмінність цього телефону від попереднього полягає перш за все в тому, що на передній панелі міститься вже не три, а чотири камери. Основна з них має також розрішення у 64 МР. А інші три камери допомагають створювати фото та відео ще кращої якості ніж у Samsung Galaxy S20.

Ще одна відмінність S20+ полягає у більшому дисплеї. У цій моделі він має розміри 6,9 дюймів.

Також смартфон має покращену батарею на 4500 mAh підтримує активну роботу телефону протягом усього дня.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Роздільна здатність основної камери у цьому девайсі сягає аж 108 МР. З її допомогою можна створювати фото у 100 кратному збільшенні без втрати якості знімків.

Нічні фото зняті на девайс виходять чіткі, яскраві та деталізовані. А все завдяки системі штучного інтелекту, який автоматично підбирає правильний режим зйомки.

Самсунг S20 Ультра має ємність батареї у 5000 mAh, що забезпечує активне користування смартфоном до 1,5 доби.

Телефон має надійний герметичний корпус, що захищає від ударів та вологи. Смартфон витримує заглиблення у воду на 1,5 метра протягом 30 хвилин.

Серія S20 — це надсучасні телефони, які обігнали свій час. Тим, хто любить бути в тренді та відчувати на собі переваги сучасного цифрового світу, обов'язково потрібно обрати один з цих девайсів.



Top