Одяг, без якого важко уявити ідеальну парубоцьку вечірку

 

Проведення парубочої вечірки перед весіллям це чудовий привід відволіктися від звичних клопотів, повеселитися з друзями та попрощатися з холостяцьким життям.

В такий важливий момент хочеться виглядати бездоганно. Вирішити цю задачу допоможуть оригінальні футболки з принтами, призначені для учасників парубоцького вечора.

Сучасна парубоча вечірка – зазвичай тематичне свято, тому футболки для нареченого та компанії друзів, виконані в спільній концепції допоможуть задати настрій гулянці.

Урочистість запам’ятається всім навколо, якщо організувати свято з фантазією. Безтурботні посиденьки будуть яскравішими, а фотознімки - креативнішими, якщо доповнити їх оригінальним одягом із потішними принтами.

Якісні футболки для святкового вечора

Одяг для друзів повинен відрізнятись від наряду нареченого, хоч потрібно, щоб всі теніски були виконані в одному стилі. Кольори та дизайн текстильних виробів представлені в широкому асортименті. Такий незвичний дрес-код сподобається кожному учаснику вечірки.

Футболки для парубоцької вечірки це:

  • пам’ятний сувенір для нареченого та його друзів, який нагадуватиме про весело проведений час;
  • чудовий варіант одягу для святкування річниць весілля;
  • шикарне рішення для тематичної фотосесії, присвяченої холостяцькій вечірці.

Яскраві, незвичні речі можна носити й після одруження. Вони надзвичайно комфортні, стануть чудовим нагадуванням про хороші моменти вечора.

Дизайн холостяцьких футболок

Теніски можна виготовити замовлення або ж вибрати серед готових варіантів з екстравагантними малюнками та написами. Принти наносяться на одяг відомих європейських виробників. Текстильні вироби виготовлені із високоякісних тканин, приємно радують міцні, рівні шви. Надруковані написи та картинки дуже стійкі, зберігають початковий вигляд навіть після багаторазового прання.

Переваги одягу для парубочого вечора:

  • оригінальність;
  • підкреслення індивідуального стилю кожного з учасників;
  • можливість замовлення дизайну за власним ескізом;
  • яскраві принти, які привертають увагу і надовго запам’ятовуються;
  • чудово виглядають на фотознімках.

Оригінальний одяг допомагає підкреслити важливість моменту. Завдяки високій якості виробів, вони будуть нагадувати про свято ще довго.

Індивідуальне замовлення

Магазин prostomayki.com.ua пропонує футболки для парубоцької вечірки, які додадуть позитиву та оригінальності святковим фото. Якщо в каталозі немає потрібних принтів, то можна замовити друк будь-якого тексту чи картинки. Цікаві написи прикрасять і доповнять святкову атмосферу. Щоб замовити унікальний дизайн, необхідно через спеціальну форму відправити фото з ідеями принтів, висловити побажання щодо їх розмірів і місця нанесення. Картинки можна помістити будь-де: на спині, на грудях чи з обох сторін. Оригінальні наряди допоможуть нареченому чудово відсвяткувати парубоцьку вечірку в компанії найкращих друзів.



Top