Як зберегти здоров`я ротової порожнини та зубів

 

Турбота про свою ротову порожнину – це частина наших щоденних обов'язків, спрямованих на збереження власного здоров'я. Будь-якому лікарю новачку від медицини відомо, що стан нашого організму в першу чергу залежить від того, що і як ми вживаємо в їжу.

Навіть кажуть, що можна визначити тип людини в залежності від того, що він їсть. Але не будемо відволікатися, для нас зараз важливо розповісти про необхідність утримувати нашу ротову порожнину здоровою, і як ми вже сказали раніше – це наші щоденні обов'язки, тобто ми повинні кожен день, вранці і ввечері, ретельно чистити зуби не лінуючись, особливо важливо вечірня чистка, хоча нам легше напевне дається ранкова.

Турбота про свої зубки

Протягом дня при догляді за зубами потрібно застосовувати нитки або іригатор, або в крайньому випадку просто полоскати рот після їжі. І хоча це здається втомлює, постійно підтримувати зуби в порядку, повірте, це набагато легше, ніж потім мучитися з хворими зубами, і в підсумку займе набагато менше зусиль і часу.

Це завжди так в милостивому починанні, спочатку важко (навіть кажуть отрута), а потім легко (нектар). І навпаки, коли у нас не дуже благочестивий настрій, нам спочатку хочеться нектару, при цьому ми забуваємо, що потім буде отрута, що легко відстежується на прикладі алкогольного або наркотичного сп'яніння а точніше їх наслідків вранці.

Трохи докладніше можна розповісти на приладі іригатора, це такий пристрій для гігієни порожнини рота, причому використовувати його можна для всієї родини, тобто воно не є індивідуальним засобом гігієни.

З використанням цього приладу відбувається очищення між зубного простору за допомогою води під напором, одночасно відбувається масаж ясен, що є також дуже важливим відновлювальним ефектом, більшість спеціалістів рекомендують даний апарат, тому що він якісно видаляє все зайве в ротовій порожнині.

І наостанок, навіть якщо Ви будете якісно доглядати за своїми зубами та яснами, не забувайте хоча б пару разів на рік відвідувати стоматолога або консультуватись на https://dentpro.com.ua, щоб повністю виключити будь-які несподіванки зі здоров'ям зубів.

Варто зауважити що здорові, чисті зубки це залог вашого здоров`я, адже всі залишки їжі які викликають неприємний запах з часом потрапляють в шлунок де отруюють весь організм та приносять нам ще більші проблеми та різноманітні захворювання.

Бережіть свою посмішку.



Top