Очищена вода виконує життєво важливі функції в нашому організмі

 

Вода необхідна не тільки для зовнішньої оболонки. Вона і всередині організму виконує життєво важливі функції. Рідина необхідна для виведення шлаків і токсинів, вона регулює обмін речовин між кровоносною системою і м'язами.

До складу тіла людини входять самі різні речовини: кальцій, калій, магній і т. д  Але найбільше в організмі людини - води. На приклад, в головному мозку-80% , в м'язах -76% , в кістках -25%.

Вода основна складова нашого організму. Втрата, або якість якої, може призвести до серйозних захворювань і незворотніх явищ. Без води не можуть відбуватися процеси в організмі, не буде перетравлюватися їжа, не може працювати серце.

Пити чисту воду необхідно набагато частіше, ніж ми зазвичай це робимо протягом дня.

Іноді ми думаємо що вживаємо ідеально чисту воду, але на жаль це не так, для того щоб на перший погляд чиста вода насправді була такою, потрібно встановлювати спеціальні фільтри для очищення води і вже через деякий час ми зможемо побачити що саме було в нашій воді, осад на фільтрах вас здивує.

В середньому, 2-3 літри звичайної, очищеної води, є нормою для середньостатистичної людини. Формула підрахунку вживання води індивідуальна для кожного і дорівнює вага помножений на 3 одиниці.

Очищена через фільтри до води, сира вода набагато краще очищає організм від продуктів розпаду, ніж вода яка зазнала кип'ятіння або ж замороження.

Сік, компот, чай і т. д. відносяться до харчових продуктів і їх рекомендується зараховувати в обсяг вживаної їжі за день.

Джерельна вода також не може бути рекомендована до вживання, зважаючи на її неясного походження і санітарних норм.

Вживання її, в даний час, піддається деякій критиці з боку експертів на спеціалістів. І хоча, вода з джерела, виходячи з надр землі містить мікроелементи і корисні речовини, але з цієї ж причини може бути заборонена  до вживання її всередину.

Так як, проходячи і омиваючи різноманітні шари Землі, різних забруднених ділянок, вона несе в собі не стільки користі, як шкоди тому очищаючі фільтри якщо вони є утримують все погане в собі і ви вживаєте вже очищену воду.

Запас чистої, питної води повинен перебувати завжди з вами, як атрибут першої необхідності і поповнювати резерви вашого організму.

Ця рада забезпечить збалансованість вашого організму, очистить тіло від токсинів, запобіжить від багатьох захворювань і нормалізує зайву вагу.

Зазвичай ми і не помічаємо та якщо відкинути всі такі речовини як компот, чай, кава, сік і т.д. та вирахувати скільки води за день ми випили і скільки потрібно ця норма буде дуже далекою від наших сподівань, але результат таких розрахунків ще раз покаже що саме води не вистачає вашому організму.



Top