Відео - В Дорошівцях, небайдужі люди, організували прибирання берегів Дністра

 

Вчора, 13 квітня у селі Дорошівці відбулось генеральне прибирання Дністра. Тепер всі хто прийняв участь в даному заході з чистою совістю можуть влітку відпочивати на чистому Дністрі!!!

Ми щиро дякуємо Світлані Рябій за організацію такого заходу, щиро дякуємо усім небайдужим хто прийшов, хто долучився до такої благодійної справи #ПриберемоДністерРазом

Спільними зусиллями нам вдалось прибдати більшу половину Дністра, яка омиває село Дорошівці. Але прикрим є те, що так мало людей відгукнулись.

Новини по темі: Відео - Гори сміття на узбіччях - На Заставнівщині долучилися до акції "За чисте довкілля!"

Так, ми розуміємо, що був вихідний день і кожен мав якусь роботу вдома, але ж літом коли вихідний день Вас це не зупиняє і Ви ідете у Ваш вихідний день відпочивати на Дністер, чому зараз Вас це зупинило???

Далі, цікавим є той момент, чому у виконавчій владі села присутня байдужість до ініціатив активістів села???

Ми не розуміємо такого відношення до справи, як у селі знайшлася людина, пані Світлана, яка сама проявила ініціативу в організації прибирання Дністра, сама організувала в соцмережах людей, а Ви в останній момент легенько "відмазались"...

Цікаві новини: Відео - Випускники Хрещатицького НВК, біля рідної школи висадили берізки

Чесно, ми не розуміємо такого ставлення до справ!!! Але вже, що маємо те маємо... Ще раз щиро дякуємо всім хто долучився до прибирання Дністра!!!

І сподіваємось на те, що даний захід стане початком для проведення своєрідного флешмобу #ПрибиремоДністерРазом у всіх селах нашого району, які омиває Дністер, а також даний захід покаже те, що є небайдужі люди, яким цікаві проблеми нашого району, а також дана ситуація стане уроком для всіх і цю помилку не повторять інші!!!

З повагою: Майстерня Вашого Свята

Поділися з друзями

 



Top