Поліція Заставнівщини закликає водіїв бути обережними

 

Протягом останнього часу збільшилася кількість вчинення дорожньо-транспортних пригод  на території області та району.

Заставнівське відділення поліції доводить до відома жителів та гостей Заставнівського району про те, що під час ДТП спостерігається збільшення кількості травмованих та загиблих. 

В зв´язку із цим, Заставнівське відділення поліції застерігає та наголошує учасникам дорожнього руху про не допущення порушень  правил дорожнього руху. 

Особливу увагу слід  звернути на перетин регульованих та нерегульованих  залізничних переїздів.

Порушення перетину залізничних переїздів  тягне за собою відповідальність за ст. 123,ч.

1 Порушення особою,  яка керує т/з правил руху через залізничний переїзд,  крім порушень передбачених частинами другої і третьої цієї статі. Штраф - 340 триста сорок грн., ст. 123 ч.

2 В´їзд на залізничний переїзд особою, яка керує т/з, у випадках коли рух через переїзд  заборонений тягне за собою штраф в розмірі 850 грн. Ст. 123ч.

3 Порушення передбачене частиною другою цієї статті вчинене водієм т/з під час надання послуг з перевезення пасажирів або під час перевезення небезпечних вантажів, тягне за собою позбавлення права керування транспортним засобом на строк від одного до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу в його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від десяти до п´ятнадцяти діб з оплатним вилученням т/з у його власника  чи без такого.

ІНФОРМУЄ - ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ  НАЦІОНАЛЬНОЇ  ПОЛІЦІЇ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

КІЦМАНСЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ

ЗАСТАВНІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ



Top