На базі Заставнівської районної філії центру зайнятості діє інтерактивна профорієнтаційна студія «УНІСОН»

 

Вже майже рік на базі Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості діє інтерактивна профорієнтаційна студія «УНІСОН».

За цей період її послугами скористались 18 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Заставнівського району, 6 осіб із числа зайнятого населення, один з яких є учасником бойових дій та 10 безробітних осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Робота студії полягає в індивідуальному підході до клієнтів, починаючи з підбору методик тестування і закінчуючи особливостями інтерпретації та представлення результатів тестування, а ефективність та достовірність результатів забезпечується широким комплексом психологічного інструментарію.

28 серпня 2019 року учениця 11 класу Заставнівської ЗОШ Даяна вирішила скористатись послугами студії «УНІСОН» та пройти поглиблене психодіагностичне тестування за допомогою програми АРМ «ПрофКонсультант».

Ким стати? Як правильно зробити свій професійний вибір, щоб співпадали і власні нахили і можливість подальшого працевлаштування, і саме важливе питання для учня: Які предмети вибрати для підготовки до ЗНО? З цими запитаннями зіткнулася Даяна, як і сотні учнів випускних класів.

Даяна отримала відповіді на свої запитання та визначилась з майбутньою професією, а Ви вже визначились?Щоб “звучати” на однаковій частоті із сучасністю і зробити правильний вибір виду професійної діяльності, звертайтесь у Державну службу зайнятості.



Top