4 лютого 2020 року в Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся семінар «Запрошуємо на військову службу за контрактом». (фото)

 

Настав зоряний час для тих, хто бажає стати до лав українського війська!

Метою заходу було інформування присутніх щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контактом та до резерву Збройних Сил України. Учасниками семінару стали 13-чоловіків вік від 18 до 40 років, з них 2 учасники ООС. Захід відбувся за участю: заступника військового комісара Заставнівського районного військового комісаріату начальника відділення комплектування – майора Сергієнка Валерія та представників окремої 10 гірсько-штурмової бригади – молодшого сержанта Гаврилецького Юрія і солдата Гаврилецької Ольги.

Як і кожен захід в центрі зайнятості, даний семінар розпочався з оголошення вакансій Заставнівського району та Чернівецької області. Провідний фахівець з профорієнтації Антоніна Старко ознайомила присутніх з можливістю онлайн розвитку навичок та підвищення компетенції шляхом реєстрації на «Освітньому порталі Державної служби зайнятості».

Молодший сержант детально розповів про 10 окрему гірсько-штурмову бригаду і показала відеоролик про неї, а також розповів історію славного бойового шляху 10 ОГШБи, яку в середовищі військових інколи називають «Едельвейсом». Адже саме ця квітка стала емблемою бригади.

Пані Ольга запросила, всіх охочих, для проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України. Ознайомила з умовами приймання, перевагами та перспективами на військовій службі за контрактом, крім того про підвищення грошового забезпечення на 23% для гірсько-штурмових військ.На даний час найбільше не вистачає на цивільний посадах кухарів, медиків та водіїв.

Для більш детальної інформації учасникам семінару запропонували звернутись до Заставнівського районного військового комісаріату та залишили інформаційні буклети і номера телефону для контакту.



Top