У Веренчанській ЗОШ відбулася радісна та хвилююча зустріч випускників, різних років

 

Зустріч з випускниками 2020. 08 лютого 2020 року у Веренчанській ЗОШ відбулася радісна і хвилююча зустріч випускників різних років. Саме тут у рідних стінах комунального закладу «Веренчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» вони потрапили у чарівний світ науки та знань,

розкрили свої таланти, провели найкращі роки життя, оскільки надихали їх на здобуття знань і творчість віддані своїй справі педагоги, які передавали їм свій досвід та майстерність, створювали підґрунтя у виборі майбутньої професії.

У цей зимовий день у школі на свято зустрічі зібралася шкільна родина – випускники, педагогічні працівники та вихованці закладу.

Урочистості відбувались у теплій родинній атмосфері.
У шкільних класах вчителі ділилися спогадами та успіхами про своїх випускників, які доторкнулись до прекрасних та незабутніх спогадів, до перших кроків своїх творчих успіхів та невдач, до дитинства та юності.

Випускники висловили щиру вдячність адміністрації за можливість зустрічатися у стінах рідного навчального закладу, теперішнім учням за вітання, а також сказали окреме «спасибі» одинадцятикласникам та їх наставникам Кривак Н.Г. та Бурчинській Г.В.
На згадку про цю зустріч залишиться прекрасна світлина. Ми ж бажаємо всім нашим випускникам здоров’я, успіхів, творчих здобутків, а також Божого благословення. З повагою Адміністрація ЗОШ та весь колектив школи.



Top