Заступником голови Заставнівської райдержадміністрації призначено Євгена Семенюка

 

Голова райдержадміністрації Дмитро Козарійчук під час апаратної наради відрекомендував керівникам структурних підрозділів РДА та організацій району свого заступника – Євгена Семенюка, який призначений на цю посаду відповідно до розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації №10-ос від 03.03.2020року.

Євген Іванович Семенюк – заставнівчанин, народився і проживає у м. Заставна. Вищу освіту здобув у ЧНУ ім.Ю. Федьковича на факультеті історії, політології та міжнародних відносин, за спеціальністю «історія» та економічному факультеті за спеціальністю «менеджмент».

Працював у Чернівецькій ОДА на посадах: головного спеціаліста відділу транспорту, зв’язку та дорожнього господарства управління інфраструктури та туризму; заступника начальника управління – начальника відділу планування та забудови населених пунктів управління регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Нагороджений Подякою та Почесною грамотою Чернівецької обласної ради та Почесною грамотою Чернівецької обласної державної адміністрації.



Top