ЗАСТАВНІВЩИНУ ВІДВІДАВ ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

Четвертого квітня, у Заставнівському районі побував голова Чернівецької обласної адміністрації Сергій Осачук.

«У нашій області на сьогодні значно розширилася географія захворювання на коронавірус.

Все більше населених пунктів області доповнюють негативну статистику. Нашим головним завданням є убезпечення від поширення коронавірусу інші села області, а отже вберегти краян від інфікування, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Осачук під час моніторингового візиту на Заставнівщину.

– Тому, наполегливо закликаємо мешканців Буковини поставитися до цих заходів відповідально і з розумінням та суворо дотримуватись правил карантину».

Від учора, 3 квітня, з метою недопущення подальшого поширення коронавірусної хвороби та уникнення епідемічних ускладнень серед населення, запроваджено додаткові обмежувальні заходи на території Чернівецької області.

Введено особливий режим в’їзду та виїзду у Чернівецькій області та заборону міжобласного пересування пасажирського транспорту.

Працівники поліції, Національної гвардії та ДСНС здійснюють цілодобові чергування на раніше створеному карантинно-епідеміологічному пункті на в’їзді та виїзді на Буковину, що в с. Звенячин.

Працівники, які залучені для роботи на карантинно-епідеміологічному пункті забезпечені засобами індивідуального захисту, харчуванням та облаштованим наметом.

Під час перебування на карантинно-епідеміологічному пункті у с. Звенячин, Сергій Осачук у розмові з керівниками району наголосив на тому, що по всій території України запроваджено карантин. Тому, органи влади можуть залишати за собою право підвищувати рівень контролю, щоб працювати на випередження, а не реагувати на розповсюдження хвороби. На терезах оперативності дій – життя людей.

«Якщо буде потрібно для безпеки людей – обмежувальні заходи посилимо», -- наголосив голова обласної державної адміністрації.

НАГОЛОШУЄМО!

Із 13:00 суботи (4 квітня), до 6:00 понеділка (6 квітня) в Чернівецькій області введено режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей



Top