Дорошівчанка Лілія Скрипник щиро дякує за допомогу односельчанам, волонтерам та владі району

 

Щирі слова вдячності адресувала багатьом людям, які прийшли на допомогу в скрутну годину, мама неповнолітнього юнака Дениса Скрипника – Лілія Іванівна.

Від самого народження Лілія Іванівна бореться за повносправне  життя свого сина, якому лікарі поставили діагноз – дитячий церебральний параліч (ДЦП). Скільки лікарських маніпуляцій та операцій довелося пережити Денисові вказувати не буду. Бо було багато і болю, і розпачу, і сліз… Але жодного разу Лілія Іванівна не опускала рук.

Вірними помічниками їй та синочкові завжди були родина, односільчани, колеги Дорошовецького НВК, бо ж працює соціальним педагогом, керівники району.

Ось і цього разу – перед самим оголошенням карантину в Україні прооперували обидві ноги Дениса у спеціалізованій клініці м.Харків. Відбувши післяопераційний період пані Лілія із сином вже не мала надії потрапити додому – в село Дорошівці. Адже потрібний був спеціальний автомобіль, бо їхати хлопчик мав лежачи. Саме тоді об’єднали свої зусилля всі. Лілія Скрипник сердечно дякує рідним, сусідам та всім своїм односельцям, які менше ніж за добу зібрали необхідні для дороги кошти.

А також голові РДА Дмитру Козарійчуку та його заступнику Євгену Семенюку, голові ФГ «Грицюка» Костянтину Грицюку, директору Одарці Кітар і колективу Дорошовецького НВК, колишньому голові РДА Юрію Кітару та головному лікарю Заставнівської ЦРЛ Василю Липці за організацію виїзду волонтерського авто до Харкова, хвилювання та допомогу, які вони  відчували увесь цей час.

Особливі слова вдячності Лілія та Денис Скрипники шлють волонтерам Тарасу Білоусу та Анатолію Дроню, які не тільки швидко та безпечно доставили їх додому, але й турбувалися про них в дорозі. «Добрі та щирі люди, нехай вам Бог  дарує здоров’я, а родинам – милість за ваші добрі справи та милосердя! – говорить Лілія Скрипник».



Top