Голова райдержадміністрації Дмитро Козарійчук щиро дякує медикам Заставнівщини!

 

В Україні продовжуються карантинні заходи з метою попередження масового зараження населення вірусом нового типу COVID-19 до 24 квітня 2020 року.

Сьогодні усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашого району і країні в цілому. Тому  буду вдячним кожному з вас за дотримання правил карантину, за самоізоляцію після поїздки за кордон, за вчасне звернення до лікаря та телефонний дзвінок на гарячу лінію.

Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко. Карантин створив для всіх нас чи мало незручностей. Але саме карантин допомагає зберегти людські життя і здоров’я. Ціна недбалості – життя наших громадян. Тільки задумайтесь! Серед жертв COVID-19 можуть бути наші з вами батьки, рідні, близькі.

Швидкість розповсюдження вірусу залежить від кожного з нас. Кожен має памятати, що жорсткі заходи потрібні для зменшення пікових навантажень на систему охорони здоров’я. Не змушуйте лікарів падати на робочих місцях від втоми аби вирішувати, кого з пацієнтів рятувати.

Допоможіть своїм медикам – залишайтесь вдома. Намагайтеся менше безпосередньо контактувати з іншими людьми. Носіть маску, мийте руки, використовуйте дезінфектор.

Не розцінюйте карантин як обмеження, а краще – як можливість бути поруч з близькими, дарувати одне одному увагу, турботу, тепло родинного спілкування.Ми разом  обов’язково здолаємо це випробування та  виграємо  боротьбу!

Шановні земляки! Сьогодні найщиріші слова вдячності адресую нашим медичним працівникам.Особисто, кожному  зокрема щиро дякую за самовіддану працю.  В такий час випробувань на професійність та людяність ви не просто виконуєте свою роботу, ви здійснюєте героїзм, залишаючись  відданими обраній справі. Медичні працівники первинної ланки, сімейні лікарі, фельдшери, лікарі невідкладної допомоги – ви першими, не задумуючись, приймаєте на себе удар. З величезною гідністю у складній боротьбі  з захворюванням на коронавірус ви—лікарі  щодня ризикуєте власним здоров'ям заради здоров'я та життя інших.

Пишаюся вами! Дякую  за  щоденну нелегку працю! Дякую, що рятуєте краянам життя!

                  Дорогі мешканці Заставнівщини! Найголовніше сьогодні – зберегти здоров’я наших медиків, аби вони могли лікувати хворих. Тому, звертаючись по їхню допомогу будьте відвертими: повідомте про своє перебування за кордоном та контакти з людьми, які можуть бути носіями інфекції або інфікованими.

Ми маємо забезпечити всім необхідним тих, хто стоїть на першій лінії оборони нас із вами. Величезне прохання до керівників медзакладів: будь ласка, не заощаджуйте, користуйтеся костюмами, респіраторами, рукавичками. Ми постійно працюємо над поповненням матеріальної бази  і відразу передаватимемо необхідні засоби захисту  лікарям.

Бережіть себе та близьких! Будьте здорові!

 



Top