З ініціативи голови Заставнівської районної ради Сергія Капіцького, минулого тижня відбулася поїздка на Донеччину

 

Очільник району разом із приватним підприємцем Сергієм Іванцівом, депутатом районної ради Михайлом Халатурником, майстром виробничого навчання ВПУ-24 Віктором Лаштою прибули до м. Авдіївка  із благодійною допомогою військовим у зоні проведення ООС.

Також відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Для військових буковинці привезли продукти харчування та одяг. Це їм передали небайдужі жителі нашого району: голова Заставнівської райдержадміністрації Дмитро Козарійчук та його колектив, голова Юрковецької ОТГ Віталій Шафер, приватний підприємець Тодор Хитик,   Дітям, які перебувають у центрі, Заставнівська волонтерська Сотня передала різні смаколики та іграшки.

      Перебуваючи на передовій, наші земляки мали можливість поспілкуватися із бійцями, які захищають країну від російського агресора.  Вшанували пам`ять полеглим  Героям та поклали квіти і лампадки до могил. За розмовою, Сергій Капіцький наголосив: “Всі ми робимо важливу роботу. Кожен свою, але прагнемо скоординувати наші дії, щоб спільно могли допомагати бійцям України».

     Хоча на Сході йде війна, але для тамтешнього населення життя продовжується… Люди працюють , обробляють поля, садять городи. Дуже вразили дороги, які вже гарно заасфальтовані. Донецька влада своїм прикладом нам показує, що Україна – є і буде незалежною державою і ніякий ворог не зможе нас подолати.

     Керівник району Сергій Капіцький  щиро дякує за проявлену допомогу голові Заставнівської райдержадміністрації Дмитру Козарійчуку та його колективу, Заставнівській волонтерській Сотні та її голові Марії М`якоті, парафіям Заставнівського благочиння Чернівецько-Буковинської єпархії Православної церкви України та благочинному свящ. Віталію Мензакові, депутату Чернівецької обласної ради Світлані Масловській, голові Юрковецької ОТГ Віталію Шаферу, приватним підприємцям Тодору Хитику та Сергію Іванціву, депутату районної ради Михайлу Халатурнику , а також усім, хто допоміг зібрати , приготувати і відправити допомогу, яка так потрібна у даний час нашим військовим на передовій.



Top