З Днем захисту дітей вітають спеціалісти служби у справах дітей Заставнівської РДА

 

Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей.

Це свято засноване Конгресом міжнародної демократичної федерації жінок у 1949 році. Перше святкування дитячого дня було призначено на 1 червня 1950 року, на той час його відзначали в 51 країні світу.

Посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд оточуючих. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Так нехай сьогодні, в Міжнародний День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

Діти – це наше майбутнє, сенс нашого життя і наше щастя. Тож, нехай вони про війни і ворожнечі дізнаються тільки з книжок і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди яскраво світить сонце, а життя дарує приємні подарунки, кожен день хай наповнюється лише радісними, яскравими моментами, а усі негаразди нехай обходять їх стороною.

Дорогі дітки, прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від спеціалістів служби у справах дітей Заставнівської районної державної адміністрації, фахівців районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також старшого інспектора ювенальної превенції Заставнівського відділення поліції Кіцманського відділу поліції.

Ми намагаємось робити все, щоб ваше життя було якомога кращим, радісним, безтурботним. Ми завжди раді прийти вам на допомогу та захистити від негараздів. Бажаємо вам, дорогі наші діти, міцного здоров’я, нехай ваші посмішки  висвітлюють нашу планету, а мрії завжди здійснюються. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день добрим і цікавим. Також, хочеться побажати, щоб кожна дитина була оточена турботою батьків. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності.

Хочеться висловити подяку прийомним батькам, батькам-вихователям опікунам та усиновлювачам, які є небайдужими до долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та які на належному рівні виконують покладені на них державою обов’язки.



Top