Заставнівський район представляє лише одна футбольна команда «ОТГ Вікно»

 

Нещодавно ми  побачили у фейсбуці повідомлення, яке нас дуже зацікавило «Футбол!!! Стартує чемпіонат області «Перша ліга» група Б

 Неполоківці-2/ОТГ Вікно».

      Яким же було наше здивування, коли дізналися, що Заставнівський район представляє лише одна футбольна команда «ОТГ Вікно».

      Кіцманський район представлений футбольними командами майже з кожного села. Невже у Заставнівському районі немає більше команд???

     Хочемо розповісти про футбольну команду, яка захищає честь району на чемпіонаті області.

     До складу футбольної команди «ОТГ Вікно» ввійшли  молоді хлопці Вікнянської ОТГ та навколишніх сіл. Тренером команди став досвідчений футболіст, ветеран ФК «Буковина» Дмитро Іванович Білоус.

      У громаді з великим розумінням віднеслися до розвитку футболу та організації спортивного дозвілля молоді. Рішенням сесії Вікнянської сільської ради була прийнята «Комплексна програма розвитку футболу у Вікнянській ОТГ на 2020-2023роки». Лише в цьому році вже виділено зверх 100000 гривень для придбання форми команді, спортивного інвентаря, проплату всіх внесків та роботу суддів.

      Створили дитячу команду, де дітки тренуються і вже  теж мають свої перемоги. Для розвитку дітей силами громади будується спортивний майданчик зі штучним покриттям  біля  опорного закладу – «Вікнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів». У вересні - жовтні планують його відкриття.

      Не лише діти і молодь займаються спортом в ОТГ. Вже стало доброю традицією у громаді проводити турніри пам’яті великого мецената футболу Миколи Івановича Гнепа. У цих змаганнях беруть участь ветерани футбольного клубу «Буковина» та ветерани футболу всієї області.

     До речі, матч Неполоківці-2/ОТГ Вікно закінчився з рахунком 0:3 на користь вікнянців. Голи на рахунку Юрія Гумена та 2 Олега Верешка. Щиро вітаємо хлопців з першою перемогою.

   Всіх жителів Заставнівського району просимо підтримати команду «ОТГ Вікно», як єдиного представника Заставнівського району, на матчі

ОТГ Вікно/Іванківці, який відбудеться 11 липня 2020 року о 17 годині на стадіоні с. Вікно.



Top