Голови ОТГ Заставнівщини дійшли компромісу з газовим монополістом

 

Те, що монополісти будь-якої галузі диктують свої правила гри, часто незважаючи на інтереси та можливості людей, уже давно всім відомо.

А от те, як можуть відстоювати права своїх виборців голови ОТГ ми пересвідчилися під час останньої ділової зустрічі, ініціатором проведення якої став голова Заставнівської районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук. 

До речі, проходила вона у два етапи. Тобто, два дні поспіль. До цього головам ОТГ Заставнівщини довелося вникати у юридичні тонкощі укладення договорів, де кожна з громад може стати заручницею платоспроможності іншої.

Завдяки  аналізу та переконливості голів ОТГ, наполегливості голови РДА Дмитра Козарійчука, його першого заступника Леоніда Томаша та начальника відділу освіти, молоді та спорту Миколи Гладюка  перемовини з газовим монополістом, представником якого у нас є Петро Федірко - начальник Кіцманського управління АТ «Чернівцігаз», сьогодні увінчалися успіхом. 

Уже, буквально, за декілька годин почалося відновлення газопостачання до 21-го об’єкту  соціального призначення: заклади освіти, в тому числі, дошкільні установи, сільські ради.



Top