Шукати роботу та будувати кар’єру на Заставнівщині, допомагають кар’єрні радники

 

Шукати роботу та будувати кар’єру допомагають кар’єрні радники, які забезпечують індивідуальний супровід клієнта на шляху до працевлаштування.

Діє інститут консультанта роботодавця, мета якого полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки ринку праці регіону.

Служба зайнятості демонструє сучасний підхід у підборі кадрів, працюючи на засадах рекрутингу, тобто на повному ринку праці.

Профорієнтаційні послуги служби зайнятості стали більш доступними, оскільки надаються також в дистанційному режимі. На спеціальних онлайн платформах можна пройти комплексну профдіагностику, зробити оцінку власного кар’єрного потенціалу, опанувати техніку пошуку роботи.

Для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці служба зайнятості пропонує низку освітніх можливостей для дорослого населення – безкоштовно і в стислі терміни можна здобути жадану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію.

Зокрема, 11 центрів професійно-технічної освіти, які діють у системі державної служби зайнятості, здійснюють професійну підготовку за 95 ліцензованими робітничими професіями.

Служба зайнятості працює під час карантинних обмежень.

У разі виникнення питань щодо обслуговування в центрах зайнятості в період карантину, телефонуйте за номерами «гарячих ліній»! Наші спеціалісти нададуть фахову консультацію.,

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості:

-(03737)3-17-59, 3-19-80; 0505340308
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Чернівецький обласний центр зайнятості:

-(0372)52-23-73, 51-18-88
- Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.



Top