ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ «КРУГОЛОГО СТОЛУ» ВОЇНІВ – «АФГАНЦІВ»

 

Сьогодні, 29 січня, за участі першого заступника голови Заставнівської РДА Сергія Фалібоги, відбулося засідання учасників бойових дій в Афганістані у форматі «круглого столу».

Обговорювалися питання про соціальне забезпечення (пільги), медичне обслуговування та санаторне лікування, нове у Пенсійному законодавстві, співпрацю з керівниками органів місцевого самоврядування та представниками громадськості.

У засіданні взяли участь керівники ОТГ, головний лікар Заставнівської райлікарні Василь Липка, заступник головного лікаря КНП "Вікнянський центр ПМСД" Назар Волошин, начальник управління праці та соціального захисту населення Ярослав Олексюк, начальник Заставнівського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Віктор Стасюк, які давали цілком конкретні та змістовні відповіді на запитання воїнів - «афганців».

Насамкінець голова Заставнівської районної організації УСВА Василь Стецюк подякував учасникам «круглого столу» за співпрацю минулого року та попросив сприяння у статутній діяльності організації і в подальшому.



Top