Заставнівський центр пробації налагоджує співпрацю із новоутвореними установами органів місцевого самоврядування

 

В умовах реформування місцевого самоврядування, виникає потреба у налагодженні співпраці із новоутвореними установами органів місцевого самоврядування.

Однією з таких  є  Комунальний заклад «Вікнянський центр надання соціальних послуг» Чернівецького району Чернівецької області, робота якого спрямована на надання соціальних послуг особам та сім’ям, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах.

З метою налагодження взаємодії та поповнення банку ресурсів органу пробації, 29.01.2021 року начальником Заставнівського районного сектору   філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олександром Шкоропадою, проведено робочу зустріч із завідувачем відділення соціальної роботи та захисту прав дітей Комунального закладу «Вікнянський центр надання соціальної допомоги» Мариною Денісовою.

В ході зустрічі було досягнуто домовленості щодо можливих напрямків взаємодії та підписання найближчим часом меморандуму про співпрацю, що надалі дасть змогу клієнтам пробації отримувати  соціальні послуги у вказаному закладі.

Інформує - Заставнівський центр пробації 

 

 



Top