На Заставнівщині Поліцейські зупинили водія автомобіля «ГАЗ», який надав для огляду права із ознаками підробки

 

Буковинець підробив посвідчення водія: чоловікові повідомили про підозру, за вказані дії чоловіку загрожує до двох років обмеження волі

Наприкінці грудня 2020 року на спецлінію «102» надійшло повідомлення від співробітників Управління патрульної поліції, що на стаціонарному посту в селі Звенячин правоохоронці зупинили водія автомобіля «ГАЗ», який надав для огляду посвідчення водія з ознаками підробки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Дізнавачі відділення поліції № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 41-річний житель міста Чернівці, використовуючи свої реєстраційні дані, самостійно виготовив водійське посвідчення та використовував підроблений документ, знаючи незаконність своїх дій.

На підставі зібраних доказів правоохоронці за погодженням Кіцманської місцевої прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

За вказані дії чоловіку загрожує до двох років обмеження волі.



Top