На базі Заставнівської районної філії центру зайнятості успішно функціонує інтерактивна профорієнтаційна студія «Унісон»

 

Четвертий рік поспіль на базі Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості успішно функціонує інтерактивна профорієнтаційна студія «Унісон».

В умовах пандемії для розширення доступу до інформації та отримання послуг клієнтами, служба зайнятості активно використовує сучасні інформаційні технології та інструменти.

 При наявності технічних можливостей здійснення якісного он-лайн зв’язку із центром зайнятості, клієнти отримують розширений спектр послуг з он-лайн кар’єрного консультування. Послуги кар’єрного консультування надаються, в залежності від побажання особи, яка шукає роботу, безпосередньо в центрі зайнятості або он-лайн.

Вам допоможуть у вирішення питань формування та розвитку професійної кар'єри та вибір ефективних способів досягнення мети. Професійна психологічна діагностика надається всім категоріям населення, від учня до пенсіонера.

Індивідуальному підході до кожного клієнта центру зайнятості, починаючи з підбору методик тестування і закінчуючи особливостями інтерпретації та представлення результатів тестування, конфіденційність, неупередженість, відсутність дискримінації за будь-якими ознаками.

Пані Ірина звернулась до центру зайнятості для отримання послуг із сприяння у працевлаштуванні та виявила бажання отримати послуги кар’єрного консультування.

2 лютого відбулась перша сесія кар’єрного консультування, на якій пані Ірина, за допомогою фахівця з профорієнтації Антоніти Старко, визначила зовнішні та внутрішні фактори (склад сім’ї, стан здоров’я, можливість переїзду, графік роботи, розмір заробітної плати), які впливають на поточний стан та можливість працевлаштування. Клієнтці рекомендували  пройти он-лайн тестування на офіційному інтернет порталі Державної служби зайнятості України «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри» та домовились про наступну сесію он лайн кар’єрного консультування.

Щоб “звучати” на однаковій частоті із сучасністю і зробити правильний вибір виду професійної діяльності, звертайтесь у Державну службу зайнятості.

Ви отримаєте відповіді на запитання «Ким стати?», «Як правильно зробити свій професійний вибір, щоб співпадали і власні нахили і можливість подальшого працевлаштування», «Що саме я маю робити для розвитку кап’єри?»

 За консультацією звертайтесь за адресою:

м. Заставна, вул. Незалежності, 100. Тел.: (03737) 3-13-17; 80686367712

 

 



Top