Відео - Як на Заставнівщині спільними зусиллями боряться з наслідками хурделиці

 

Протягом останніх трьох днів лютого місяця 2021 року на території району відмічалися складні погодні умови спричиненні сильними хуртовинами та посиленням північно-західного вітру 17-22 м/с.

Внаслідок погіршення погодних умов, утворилися масивні снігові замети на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення, що призвело до ускладнення автосполучення з населеними пунктами району.

Для забезпечення  безпечного і безперебійного руху автотранспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення, філією "Заставнівський райавтодор", головами об'єднаних територіальних громад, суб'єктами господарювання  залучено наявну снігоприбиральну техніку.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучалися сили та засоби філії «Заставнівський райавтодор», Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, Заставнівського відділення поліції Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області, району електричних мереж  ПАТ ЕК «Чернівціобленерго», «ШБУ-77».

Здійснювався моніторинг розвитку несприятливих погодних умов і своєчасний обмін достовірною та повною інформацією на всіх рівнях державного управління та місцевого самоврядування для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

В період погіршення погодних умов через засоби масової інформації проводилась роз’яснювальна робота серед населення щодо утримання та обмеження без потреби виїзду на власному автотранспорті, з метою уникнення можливих заторів та переохолодження людей.



Top