В с.Василів Кадубовецької ТГ громада села, з ініціативи старости організувала суботник (фото)

 

Надворі весна! Прогріло сонечко, розтанули сніги, починає проростати зелена травичка та ряст. Але землю вкриває минулорічне сухе листя , сухі, обламані вітром, гілки, що за зиму брудними зробили ярочки, схили та придоріжжя.

І, якось, не затишно все це споглядати. Скоро зацвіте,забуяє, зазеленіє розмаїттям барв усе навкруги, а з-під цієї краси буде " виглядати" ота нечистота.

І ось небайдужі односельці, чиї руки люблять робити чистоту і красу взялися до роботи, до санітарної очистки придорожньої території на початку нашого села з сторони с.Чуньків. Громада села Чуньків також зайнялася благоустроєм свого села. Милує око, радіє серце результатами роботи.

Хочеться висловити слова вдячності Рудейчук Ганні Тодорівні, Ящук Настасії Василівні, Осадчук Марії Сергіївні, Бербенюк Валентині Миколаївні, Літовській Світлані Іванівні, Довбня Валентині Іванівні, Кваснюк Галині Степанівні, Бузинській Ганні Михайлівні, Бужняк Наталії Іванівні, Пуздряк Петру Миколайовичу, Зайцеву Анатолію Анатолійовичу, Войчук Дмитру Манолійовичу, Кадуб'янському Миколі Васильовичу , Новак Миколі Васильовичу чиїми руками облагороджено цю територію.

А також хочемо закликати і інших небайдужих жителів нашого села (чоловіків та жінок) долучитися до справи прибирання та санітарного очищення території : вулиць, прибудинкових територій, берега р. Дністер.

Хай руки зроблять красу,
Краса хай милує серце.
Хай серце радіє весні.

З доброю справою , з добрими починаннями !!! Давайте дружно підтримаємо дівчат та хлопців хай наше село буде селом дбайливих газд!!



Top