У Заставнівському центрі зайнятості відбулася підготовка до співбесіди з роботодавцем

 

Співбесіда з роботодавцем - найважливіший етап при прийомі на роботу. Саме під час спілкування роботодавець формує своє враження про кандидата, як спеціаліста та  особистість.

Багато бажаючих працевлаштуватися, через стрес і непідготовленість, провалюють співбесіди, хоча насправді ідеально підходять на запропоновану вакансію. 

13.05.2021 року в Заставнівській  районній філії Чернівецького  обласного центру зайнятості відбувся Тренінг "Підготовка до співбесіди з роботодавцем», на якому розглядалися загальні правила підготовки до співбесіди.

Метою семінару було ознайомити безробітних з правилами підготовки до співбесіди, питаннями, які обговорюються з роботодавцем, прийомами самопрезентації. 

У ході семінару безробітні дізналися про основні види співбесід, а саме: телефонна співбесіда, співбесіда по Skype, групова співбесіда, стрес-інтерв’ю, інтерв’ю з кількома представниками роботодавців та структуру їх проведення.

Було наведено примірний порядок  підготовки до співбесіди та розглянуто питання, які необхідно обговорювати з роботодавцем, та відповіді на запитання роботодавця.

Проведення семінарів з техніки пошуку роботи допомагають безробітним зорієнтуватися на ринку праці, оцінити свої шанси на працевлаштування, навчитися самопрезентації та цілеспрямованому підходу до пошуку роботи.



Top