У Кадубовецькому ЗЗСО долучився до святкування Дня єднання

 
Сьогодні в Україні вперше відзначають День єднання. Кадубовецький ЗЗСО долучився до святкування! Адміністрація школи, вчителі, учні та працівники культури спільно виконали Гімн України «Ще не вмерла України, ні слава, ні воля». Це об’єднує всіх. Ці почуття, які з’являються всередині, дуже сильні, тому що ми їх отримуємо у найважливіші моменти нашого життя.
Пряма мова президента: "Великий народе великої країни, добрий ранок тобі! Сьогодні важливий день – День єднання нас всіх. Ми різні, різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій.
Але об'єднує нас єдине бажання: жити в мирі, щасливо, однією родиною, з дітьми, з батьками. І на все це ми маємо повне право. Бо ми в себе вдома, ми в Україні. І ніхто наш дім не буде любити так, як ми любимо. І ніхто – тільки ми разом зможемо наш дім захистити.
«Цього дня ми вивісимо національні прапори, вдягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність. У нас одне-єдине європейське прагнення – ми хочемо свободи та готові її виборювати».
З днем єднання, синьо-жовті, з днем єднання, Україно!


Top