Співпраця між Заставнівською районною філією Чернівецького ОЦЗ та виконавчою службою

 

Основні алгоритми співпраці обговорили на спільній зустрічі провідний  юрисконсульт Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ в особі – Бучинської Ольги Сергіївни, та представників Заставнівського РВ ДВС Південно - Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальника Віктора Гумена, та державний виконавець  - Цуркан Олексій Миколайович.

Наші організації об'єднались з метою проведення інформаційних заходів, які сприятимуть скорішому працевлаштуванню та інформування населення , зокрема боржників з виплати аліментів , про актуальні вакансії .

В Заставнівському РВ ДВС є понад 539 виконавчих проваджень, станом на 01.02.2022 р.стосовно аліментів, виплата яких  не  здійснюється через відсутність у боржника постійної роботи. 

  В ході, розмови сторонами була обговорена низка питань взаємодії двох державних служб та прийняті рішення , про активне залучення боржників, що мають заборгованість зі сплати аліментів до пошуку роботи та працевлаштування. Особистого відвідування Заставнівської районної філії.

До розмови долучився, адвокат Данищук Василь Вячеславович який розповів, не лише про юридичні моменти. Зазначивши що - : «Неважливо яке питання підлягає розгляду : розлучення, підписання шлюбного договору , стягнення аліментів . Адвокат окрім надання юридичних послуг , повинен бути ще й психологом , адже будь-який сімейний спір – це емоції та переживання клієнта.»

Співпраця між Заставнівською районною філією Чернівецького ОЦЗ та виконавчою службою залишається ключовим напрямком – своєчасна інформаційна взаємодія двох відомств та проведення спільних заходів дасть змогу забезпечити належні та довготривалі відносини.

Головний принцип діяльності державної служби зайнятості – це індивідуалізований підхід до оцінки потреб і можливостей кожної людини та надання максимальної допомоги у працевлаштуванні та укомплектуванні вакансій з максимальною допомогою людині , яка звертається за працевлаштуванням.



Top