Послуги з професійного відбору на замовлення роботодавця

 

Служба зайнятості вирішує питання працевлаштування населення у тісній співпраці з роботодавцями. Цегельний завод ТзОВ «Граніт» звернувся  до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ за потребою в кваліфікованих працівниках.

Оскільки роботодавець вирішив працевлаштувати значну кількість безробітних було організовано професійний відбір кадрів на замовлення роботодавців.Одним із напрямів роботи служби зайнятості з роботодавцями є послуги з організації та проведення професійного відбору працівників відповідно до вимог конкретного виду професійної діяльності  та посади.

Перед працевлаштуванням  було узгоджено проходження навчання на курсах цільового призначення «Особливості ведення робіт у цегельному виробництві»

Груповий профвідбір для подальшого профнавчання відбувся 23.02.2022 в приміщені районних філії за участю роботодавця,  з переліком конкретних вимог до претендентів.

 Переваги професійного відбору кадрів на замовлення роботодавця:

- відбір найбільш підходящих претендентів, відповідно до особливостей поданої вакансії та вимог роботодавця;

- надання роботодавцю висновку за результатами профвідбору, щодо претендентів на вакантні посади;

- спрямування на співбесіду всіх відібраних кандидатів чи лише осіб з найвищим рейтингом.

Особам, які направляються на професійне навчання, здійснюється профвідбір з метою визначення придатності особи до певної професії (виду діяльності). За результатами профвідбору до проходження професійного навчання рекомендуються особи, які за своїми індивідуально-психологічними особливостями і професійно-важливими якостями відповідають вимогам професії /виду діяльності.

Тісна співпраця  роботодавців зі службою зайнятості вирішує широке коло питань, і найголовніше – питання такого бажаного працевлаштування громадян, яким на сьогодні дуже непросто знайти роботу.



Top