Відео - Заставнівщина провела в останню земну дорогу вірного сина України Юрія Балана

 

На передовій в боротьбі з російськими загарбниками, у сутичках, що перетворюються на битви за волю і незалежність, Буковина втратили справжнього героя – Юрія Васильовича Балана, жителя села Васловівці.

Зі сльозами на очах і скорботним серцем жителі рідного села та довколишніх громад віддали шану великому патріоту, хороброму воїну, який боровся за нашу Батьківщину до останнього подиху. Його самопожертва та мужність стали прикладом для багатьох, а його відвага залишиться назавжди вписаною в історію нашого народу.

Юрій Васильович Балан був справжнім захисником, готовим віддати життя за свободу і незалежність України.

Але доля склалася неправедно. У жорстоких боях, під натиском ворожих сил, Юрій Васильович Балан віддав своє життя на алтар патріотизму. Та доля поклала крапку на його боротьбі, залишивши по собі незгасну вогненну свічку незалежності.

Слів не вистачає, щоб виразити всю глибину нашої скорботи і вдячності Юрію Васильовичу за його величезний внесок у захист Батьківщини.

Юрій Балан став ще одним символом непохитної волі українського народу, який готовий боротися за свободу до останнього подиху.



Top