Приносимо щирі співчуття з приводу смерті головного лікаря КНП «Вікнянський центр ПМСД», Шевчука Любомира Дмитровича

 

01.08.2023 року помер головний лікар КНП «Вікнянський центр ПМСД», Шевчук Любомир Дмитрович, який був відомий як добра та чуйна людина. Його раптова втрата стала справжнім ударом для всієї спільноти, яка цінувала його високу професійну майстерність і відданість роботі.

Любомир Дмитрович був незмінним принциповим професіоналом у своїй справі, заслуговуючи на найкращі слова поваги та шани. Його добрі справи та внесок в медичну галузь залишаться незгасними у пам'яті багатьох.

У своїй кар'єрі, він не тільки лікував пацієнтів, а й став прикладом для своїх колег, допомагаючи розвивати медичну галузь у регіоні.

Співчуваємо разом з рідними та близькими Любомира Дмитровича. Його втрата - це невисловлене горе для всіх, хто мав змогу співпрацювати і познайомитися з ним. Його яскравий та світлий слід залишиться в серцях усіх, кого він знав і хто мав з ним щастя працювати.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Нехай вічна пам'ять про нього принесе трохи заспокоєння у цей важкий час.



Top