Звернення директора Веренчанської ЗОШ (фото)

 

Шановні жителі села Веренчанка! У листопаді 2017 року розпочалося будівництво нового корпусу Веренчанської ЗОШ.

 Наразі тривають масштабні роботи, які пов’язані з риттям котлованів під фундамент та вивезенням ґрунту ( узгоджені з Веренчанською сільською радою) завезенням на територію школи будівельних матеріалів ( щебню, піску, фундаментних блоків, бетону) великою технікою.

У зв’язку з веденням будівельних робіт порушується насип дорожнього покриття і це може викликати Ваше обурення.

Адміністрація школи пам’ятає та знає, що дорожнє покриття села відноситься до його благоустрою, а також це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Та ми надіємося на ваше розуміння, адже школа є також його невід’ємною частинкою.

Також у нас зараз тимчасово призупинено функціонування внутрішньої вбиральні , у зв’язку з демонтажем каналізаційної ями. Та багато років наші діти навчаються в приміщеннях у дві зміни, які не відповідають вимогам стандарту, адже школа розрахована тільки на 250 учнів.

Нарешті мрія і надія наших дітей, педагогів, батьків почала втілюватися в життя, ми бачимо реальні будівельні роботи, які ведуться біля школи та віримо, що вони будуть завершені. Адже люди, які допомагають у будівництві, розуміють, що наше майбутнє – це наші діти.

Сподіваємося на взаєморозуміння в зв’язку з тимчасовими незручностями.

З повагою - Директор школи

Депутат Заставнівської районної ради

від Радикальної партії О. Ляшка Ю.В. Кривак

Поділися з друзями

   Відео: О. Панзига



Top