Травень у Чернівцях буде музичним

 

Цьогорічний травень порадує чернівчан великою кількістю концертів. Окрім того, що приїдуть відомі українські гурти та артисти, 21 травня місто долучиться також до проведення Дня вуличної музики.

 13 травня – «Бумбокс»

«Бумбокс» завітає до Чернівців з концертною програмою, яка передбачає презентацію максі-синглу «Люди» і найкращого, створеного і зіграного за 10 років. Концерт відбудеться у Літньому театрі. Квитки вартують від 200 до 350 гривень. Початок о 20.00.

18 травня – «The Hardkiss»

«The Hardkiss» – один з найпрогресивніших українських гуртів, який виступає на українській та світових сценах з 2011-го року. Музика гурту поєднує в собі напрямки електропоп, глем-рок і поп-рок. Концерт відбудеться також у Літньому театрі. Вартість квитків - від 200 до 400 гривень. Початок концерту о 19.00.

20 травня - Оля Полякова

Наприкінці весни Чернівці знову відвідає з концертом співачка Оля Полякова. Артистка виступить з найкращими хітами в Літньому театрі. Вартість квитків стартує від 150 гривень, а найдорожчі обійдуться у 400 гривень. Початок о 19.00.

24 травня - Злата Огнєвіч

Чернівці стануть останнім містом у рамках всеукраїнського турне Злати Огнєвіч. На глядачів очікує море енергетики, драйву, позитивних емоцій, живе виконання відомих хітів і прем’єра нових пісень. Виступ Злати Огнєвіч супроводжуватиме гурт музикантів-віртуозів "Vintage band". Концерт пройде у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі ім. О Кобилянської. Вартість квитків - 100-350 гривень. Початок о 19.00.

26 травня – «Время и стекло»

«Время и Стекло» готує танцювально-вокальне шоу, яке представить меломанам та шанувальникам в рамках туру «505». Концерт відбудеться у нічному клубі «Dolce Сlub». Квитки вартують 200-500 гривень. Початок о 20.00.

29 травня - Олег Винник

Олег Винник везе у Чернівці нову концертну програму. Грандіозний сольний концерт пройде у Літньому театрі. Для чернівчан у виконанні улюбленого співака прозвучать всі найкращі хіти і нові пісні. Організатори обіцяють порадувати глядачів новим яскравим світловим шоу. Вартість квитків – 150-400 гривень. Початок о 19.00.



Top