На Буковині через карантин закрили 178 шкіл та 75 дитячих садочків

 

Через збільшення кількості хворих на грип та ГРВІ у Чернівецькій області на карантин закрили вже 178 шкіл та 75 дитячих садочків.

Про це розповіла директорка Центру якості освіти Світлана Прінько. "Як відомо, вчора в обласному центрі прийняли рішення про закриття всіх шкіл на карантин – це 50 закладів загальної середньої освіти та Буковинський ліцей обласного підпорядкування.

Ще 39 шкіл і 22 садочки закрили у громадах Глибоцького району. Загалом по області на карантин досі закритими залишаються 178 шкіл та 75 закладів дошкільної освіти", - сказала освітянка.

Зокрема, окрім Чернівців та закладів Глибоцького району частину шкіл і садочків закрили також у громадах Хотинського, Сокирянського, Сторожинецького, Герцаївського, Заставнівського, Кельменецького, Кіцманського та Новоселицького районів.

Більшість із цих закладів оголосили карантин до 16 лютого, деякі заклади вийдуть на навчання уже з 9 лютого. Освітяни Буковини зазначають, що наразі в області спостерігається тенденція на збільшення кількості хворих з ГРВІ.

Адміністрації шкіл приймають комісійно рішення про закриття освітніх закладів на карантин, зважаючи на кількість хворих дітей.



Top